Viața de milionar nu este așa cum pare. Un câștigător la Loto a recunoscut ce a făcut după câștigul uriaș

de: Dumitrescu Andrei
02 11. 2022

Un câștigător al EuroMillions, care a obținut un jackpot de 108 milioane de lire sterline, a dezvăluit că, inițial, viața de om bogat i s-a părut „plictisitoare”.

Neil Trotter, un fost mecanic, a câștigat extragerea transnațională în martie 2014, după ce a cumpărat bilete Lucky Dip în valoare de 10 lire sterline, dintre care unul a nimerit cele șapte numere necesare pentru a obține premiul uriaș.

Cu câștigurile sale, Trotter și-a schimbat Ford Focus-ul cu o flotă de super-mașini de lux, inclusiv cu Jaguari și Porsche. De asemenea, a cumpărat un conac clasificat de gradul II, situat pe o proprietate de 400 de acri și un lac.

La opt ani de la victoria care i-a schimbat viața, Trotter a recunoscut că a fost „ciudat să se adapteze” la faptul că a lăsat munca în urmă, iar la început a rămas acasă toată ziua uitându-se la televizor.

Era destul de plictisitor

Vorbind despre dificultățile cu care s-a confruntat pentru a se adapta la noua sa avere, el a spus: „Am muncit toată viața mea, așa că a fost destul de ciudat să mă adaptez de la faptul că am fost nevoit să muncesc la faptul că nu mai sunt nevoit să muncesc”.

„Am descoperit curând că a sta acasă și a mă uita la televizor toată ziua era destul de plictisitor”, a declarat el pentru BBC Breakfast. „Așa că am cumpărat o casă care avea nevoie de multă muncă”.

Multimilionarul a mai spus că i-a luat ani întregi să se adapteze noii vieți.

„Mi-a luat cinci ani să-mi fac viața așa cum îmi doresc. A fost un pic de luptă să mă adaptez la faptul că am atât de mulți bani, dar acesta este visul meu – să cumpăr o casă mare, cu teren și un lac.”

Întrebat de ce a făcut publică victoria sa, el a spus: „A fost destul de complicat, dar nu prea văd că există vreo opțiune. Dacă vrei să-ți trăiești visul, adică să ai o casă, bani și să-i cheltuiești, trebuie să faci public acest lucru.

„Oamenii au spus în trecut că ar ascunde banii. Cred că 170 de milioane de lire sterline ar fi imposibil de ascuns.”

Trotter a spus că administratorul loteriei i-a spus să nu-și cheltuiască imediat câștigurile, lucru pe care l-a descris ca fiind „unul dintre cele mai bune sfaturi”.

Câștigul său major, despre care spune că i-a permis să-și trăiască viața de vis, a însemnat că averea sa a depășit-o cu mult pe cea a tatălui său, Jim Trotter, om de afaceri, care deținea deja propriul convoi de mașini de lux, potrivit The Independent.